gallery/clothes

deBotez.ro

Pagina noastra Facebook
cos de cumpărături(0)

Termenii si conditiile de utilizare a magazinului online

 

Activitatea ne-o desfasuram tinand cont de urmatorii termeni si conditii:

Administratorul site-ului debotez.ro este SC Damase Stil SRL care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/1860/2015 avand Codul Unic de Inregistrare:35277560.

Este interzis utilizatorilor site-ului debotez.ro de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor SC Damase Stil SRL.

I. LIVRAREA:
-Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un membru al echipei noastre inainte de expediere.
Expedierea se face de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in maxim trei zile lucratoare (prin Curier Rapid) de la confirmarea telefonica a comenzii.
Pentru expeditiile nelivrate in termen de cinci zile de la confirmarea comenzii, va rugam sa ne anuntati folosind formularul de contact.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil in forma livrata de producator.
        
II. METODA DE PLATA:

-Plata se face in sistem ramburs: Plata, care reprezinta valoarea comenzii + taxele de transport, se face în  momentul când primiþi coletul de la agentul serviciului de curierat rapid.

III. RETURNAREA SAU SCHIMBAREA PRODUSELOR

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur trebuie sa ne trimti o sesizare folosind formularul de contact in care sa descrii situatia.

Orice produs achizitionat de pe debotez.ro poate fi returnat sau schimbat(in limita stocului disponibil) in termen de 14 zile.
Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, insotit de factura fiscala emisa . Nu este primit daca este deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.
Nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzura, purtate.
Returnarea produsului se face prin curier rapid.Taxa pentru retur este suportata de client.
 
Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati într-un interval de 48h echipa debotez.ro folosind sectiunea de contact pentru a reclama aceasta situatie urmand ca produsul sa fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi. In cazul produselor defecte, acestea se inlocuiesc sau se returneaza contravaloarea.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 15 zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client.
Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra.